Què és el BiblioLab?

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació, la creativitat i la innovació en entorns col·laboratius oberts a la ciutadania. Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, en moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular.

Biblioteques de Granollers apostem per avançar cap a un model de programació basat en la filosofia BiblioLab. En aquest context, la convocatòria d’ajuts a entitats que atorga la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per a projectes Bibliolab significa un impuls decisiu per a l’assimilació d’aquest nou model de treball. La possibilitat de dissenyar un projecte de forma col·laborativa amb altres agents locals des d’una perspectiva de territori, suposa un punt d’inflexió en el disseny de la programació, en la que posicionem la participació com un factor clau en l’estratègia present.

Més informació sobre el programa

El projecte BiblioMobilitat, emmarcat en el programa BiblioLab, està impulsat per les Biblioteques de Granollers, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Granollers i l'associació Granollers Pedala.

Logo de Diputació de Barcelona
Logo de Biblioteques de Granollers
Logo de BiblioLab
Logo d'Ajuntament de Granollers
Logo de Granollers Pedala

info@bibliomobilitat.cat

This website was designed with Mobirise