Iniciem el projecte BiblioMobilitat per conèixer els hàbits de mobilitat cap a les biblioteques de Granollers

El projecte està impulsat per les Biblioteques de Granollers i l’Associació Granollers Pedala, amb el suport de l’Ajuntament de Granollers i la Diputació de Barcelona

El projecte BiblioMobilitat pretén fer una aproximació des de la participació ciutadana i amb l'ajuda de la tecnologia, a la mobilitat de la nostra ciutat centrada en les Biblioteques de Can Pedrals i Roca Umbert.

Es tracta d'un projecte amb diverses fases que es desenvoluparà des d’ara fins al juliol de 2021. S'aniran abordant diversos aspectes relacionats amb la mobilitat comptant amb la participació ciutadana i amb l'ajuda de diversos instruments tecnològics. Totes les persones i organitzacions interessades en la mobilitat estan cridades a participar-hi.

Durant la primera fase realitzarem una enquesta sobre els hàbits de mobilitat en relació a les biblioteques per conèixer millor com es produeixen aquests desplaçaments i orientar les fases posteriors del projecte.

En la segona fase treballarem sobre propostes de transformació de la xarxa viària de la ciutat per afavorir els canvis en la mobilitat en base a les dades obtingudes a les enquestes amb el suport de l’aplicació StreetMix.

En la tercera fase construirem un mesurador de partícules PM10 i realitzarem diversos mesuraments en l'àmbit urbà de la ciutat per tal d'afavorir la sensibilització respecte la problemàtica de la qualitat de l'aire.

A més, es constituirà a partir del gener un grup conductor amb persones interessades en l'àmbit de la mobilitat que, amb diverses trobades, protagonitzarà les reflexions derivades de cada fase i articularà el fil conductor de tot el projecte.

Tota la informació, l'explicació de les diferents fases, la inscripció a les activitats i els resultats de cada taller, els anireu trobant en aquest blog.

Us convidem a seguir-lo per disposar de tota la informació i us animem a participar en la primera fase del projecte contestant aquesta enquesta que no us portarà més de 5 minuts. 

El projecte BiblioMobilitat, emmarcat en el programa BiblioLab, està impulsat per les Biblioteques de Granollers, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Granollers i l'associació Granollers Pedala.

Logo de Diputació de Barcelona
Logo de Biblioteques de Granollers
Logo de BiblioLab
Logo d'Ajuntament de Granollers
Logo de Granollers Pedala

info@bibliomobilitat.cat

Mobirise site maker - Go here